Radno vrijeme i posjete

Polikliničko-konzilijarne ambulante rade radnim danom u jutarnjoj smjeni.

Informacije o radnom vremenu postavljene su na vratima svake ambulante i možete ih dobiti telefonski.
Ambulante za Hitan prijem na svim odjelima rade od 0 – 24 h.

Laboratoriji, Transfuziologija rade za redovne pacijente kroz jutro, a za bolničke i ostale hitne pacijente 0-24.
Na bolesničkim odjelima osoblje kroz 24 sata skrbi o bolesnicima. Cilj nam je omogućiti vam održavanje kontakta sa vašim bližnjima i zato su posjete dozvoljene svaki dan (kako za koji odjel) od 13 do 15, ili od 14 do 16 sati (kirurgija).

 

Molimo posjetitelje:
  • Prilikom dolaska na odjel vodite računa da osoba koju posjećujete najčešće nije sama u sobi i da dolazak većeg broja ljudi i njihovo duže zadržavanje stvara gužvu.
  • Bolnički uvjeti  također, ne dozvoljavaju držanje velikog broja stvari (hrane, robe, ukrasa). Bolesniku treba pribor za osobnu higijenu, 2 ručnika, 2 pidžame, 2 para donjeg rublja, papirnati ubrus, osvježavajuće piće i čaša i 2-3 voćke po želji.
  • Ostale obroke, slatkiše i slično možete donijeti bolesniku nakon konzultacije s liječnikom ili medicinskom sestrom, koji će vas uputiti da donesenu hranu uskladite s propisanom dijetom.
  • Prosječni broj dana ležanja kod nas je 7 (s tendencijom smanjenja) što znači da su naši pacijenti tu samo u akutnoj fazi bolesti i potreban im je mir.
  • Poštovane posjete, vaš dolazak će ih smiriti, oraspoložiti i to je preduvjet brzog oporavka. Jednako je važno i vaše primjereno ponašanje tijekom posjeta. Ono će im omogućiti prijeko potreban odmor.
  • Na Odjelu pedijatrije, da bi ostanak u bolnici bio što je moguće manje stresan za dijete, roditelj može ostati cijeli dan, a za majke dojilje sa dojenčadi do 9 mjeseci (da bi održale laktaciju) osiguran je smještaj, pa mogu ostati uz djecu i preko noći. Sva pravila o donošenju stvari od kuće za djecu su nešto drugačija. Oni mogu donijeti omiljenu igračku i bočicu, hranu, čašu … sve u dogovoru s osobljem.